Om Stresseriet

Jeg har i mange år ønsket at arbejde med mennesker, som jeg kunne gøre en positiv forskel for. Det ønske opstod, da jeg, tidligt i min karriere, deltog som aktivitetsleder på en lejr i Norge for fysisk handicappede unge mennesker fra hele verden gennem en 10-årig periode . Udover at være sammen med fantastiske mennesker, gav det mig et indblik i vores forskelligheder, både i kultur men også i daglige udfordringer.

Men, som det sker for så mange, så kørte livet derudad, og først sent i livet tog jeg skridtet fuld ud og startede Stresseriet.

I mange år har jeg haft en nysgerrighed på, hvad man kan gøre for at hjælpe stressramte eller gøre for at undgå, at folk går ned. For desværre er alt for mange påvirket af for mange stresssymptomer og har svært ved at finde balancen deres liv – og det er en trend, der ser ud til at eskalere. Nogle oplever endda fysiske forandringer, som ikke altid forsvinder bagefter, fx tinnitus, psoriasisgigt, hårtab. Jeg tog derfor en uddannelse inden for stress og mental sundhed hos Thauer Stresscenter og startede efterfølgende Stresseriet op i begyndelsen af 2019, så jeg kan hjælpe andre på bedst mulig måde. Og i september 2019 blev jeg tilknyttet Thauer Stresscenter som stressspecialist.

Indtil dette skifte har jeg haft stor glæde af at arbejde som koncernforsikringschef, risk manager og med personsikkerhed i Hempel over en 20 årig periode. Inden da arbejdede jeg hos ISS og Mærsk Olie & Gas inden for forskellige ansvarsområder. Jeg har en hel del erfaring med i rygsækken, hvad ledelse angår – både fra mig selv som leder og som den, der bliver ledet.

Jeg har haft kolleger tæt på mig, som har været ramt. Og jeg har selv mærket stressen og oplevet de konsekvenser, det kan have. Jeg er nemlig en af dem, der tabte alt mit dejlige hår.

Så vi skal passe godt på hinanden og være opmærksomme på hinanden. På den måde kan vi hjælpe hinanden gennem livet.

Livet er for dyrebart til stress!