Om Stresseriet

Jeg har i mange år ønsket at arbejde med mennesker, som jeg kunne gøre en positiv forskel for. Det ønske opstod, da jeg, tidligt i min karriere, deltog som aktivitetsleder på en lejr i Norge for fysisk handicappede unge mennesker fra hele verden gennem en 10-årig periode. Udover at være sammen med fantastiske mennesker, gav det mig et indblik i vores forskelligheder, både når det gælder kultur, men så absolut også når det gælder de i daglige udfordringer, vi hver især har.

Men, som det sker for så mange, så kørte livet derudad, og først sent i livet tog jeg skridtet fuld ud og startede Stresseriet i 2019.

I mange år har jeg haft en nysgerrighed på, hvad jeg kunne gøre for at hjælpe stressramte eller gøre for at undgå, at folk går ned med stress. Alt for mange er påvirket af alt for mange stresssymptomer og har svært ved at finde balancen deres liv – og det er en trend, der ser ud til at eskalere. Nogle oplever ligefrem fysiske forandringer, som ikke altid forsvinder bagefter, fx tinnitus, psoriasisgigt, hårtab.

Med baggrund i min nysgerrighed tog jeg en uddannelse inden for stress og mental sundhed hos Thauer Stresscenter og en mentaltræneruddannelse hos Rasmus Bagger Academy. Disse to færdigheder hænger for mig utrolig godt sammen, for bliver man stærk i sine bevidste handlinger, er man kommet rigtig langt.

Inden jeg startede Stresseriet, har jeg haft stor glæde af at arbejde som koncernforsikringschef, risk manager og med personsikkerhed i Hempel over en 20 årig periode. Inden da arbejdede jeg hos ISS og Mærsk Olie & Gas inden for forskellige ansvarsområder. Jeg har en stor erfaring med i rygsækken, hvad ledelse angår – både fra mig selv som leder og som den, der bliver ledet.

Jeg har haft kolleger tæt på mig, som har været ramt. Og jeg har selv mærket stressen og oplevet de konsekvenser, det kan have. Jeg er nemlig en af dem, der tabte alt mit dejlige hår.

Så vi skal passe godt på os selv og på hinanden. DET kan jeg hjælpe jer med at blive super gode til!

LIVET ER FOR DYREBART TIL STRESS!