Knæk stress – og få den VILDE effekt!

JEG TILBYDER:

Til virksomheder

Hjælp til virksomheder, som ønsker at passe godt på deres vigtigste aktiv: medarbejderne. Den VILDE effekt ved en fokuseret indsats er mindre sygefravær, flere motiverede medarbejdere, højere produktivitet, loyalitet, arbejdsglæde, forstærket innovation og meget mere.

Personligt forløb

Til dig, som har brug for at slippe af med stressen og genskabe balancen, overskuddet og genfinde glæden i dit liv. Dig, som ønsker værktøjer til at sige fra og sætte grænser, så du får luft omkring dig og fylder din dag med de ting, som gør DIG glad og tilfreds.

Beskrivelser:

Stressberedskab til virksomheder

Jeg hjælper virksomheder med at blive bevidste om, hvad stress er, hvad stress gør ved menneskers psyke og fysik, hvilken negativ betydning det har for virksomheden at have stressede medarbejdere og gøre virksomheden og dens ledere bevidste om, hvad de kan gøre for at afhjælpe risikoen for stressede medarbejdere

Nogle tiltag kan være:

 • Gå-hjem-foredrag som giver et boost: hvordan gør man enkelt en stor forskel?
 • Trivselsmåling af arbejdspladsen
 • Workshops som klæder lederne på
 • Foredrag for alle om, hvad stress er, at spotte stres hos sig selv og hos kollegaerne
 • 1:1 samtaleforløb til medarbejdere, der viser mange symptomer på stress
 • Fokussamtaleforløb, et kort forløb med fokus på korrigering af stressfremmende adfærd
 • Sparrings-ordning som giver medarbejderne mulighed for sparring omkring stress i alle former (forberedelse af svære samtaler, belastet privat/arbejdet, etc.)
 • Udarbejdelse og implementering af forebyggende og håndterende stressberedskab
 • Implementering af stressnedsættende tiltag

Stress kan man få af mange årsager, men uanset om det skyldes arbejdet, private anliggender eller en kombination af begge, så går det også ud over virksomheden. Og det er vanvittigt dyrt! Både for virksomheden og for medarbejderen. Og helt unødvendigt.

Jo hurtigere en stresssygemeldt medarbejder kan komme tilbage til jobbet og bidrage til kerneopgaven, jo bedre – for begge parter.
Allerhelst vil vi have en sund arbejdsplads, hvor man føler sig tryg nok til at turde sige højt, at tingene brænder på. Stress bør tages i opløbet, så det ikke får lov til at sætte spor i hverken det arbejde, der skal udføres, eller i medarbejderens ve og vel.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om et evt. samarbejde om udformningen af et stressberedskab, som vil skabe værdi for dine medarbejder og din virksomhed.

‘Ud-af-stress’ forløb

Anti-stresssamtaler med dig, der føler dig presset, har mange symptomer på stress og måske er på vej mod en sygemelding eller allerede er sygemeldt pga. stress.

Med udgangspunkt i en stress-screening får du råd og værktøjer, som vil hjælpe dig til at komme ud af den tilstand, du er i, så du igen føler overskud og har energi i din hverdag.
Værktøjerne kan du bruge resten af dit liv til at håndtere eventuelle fremtidige pressede situationer. Du vil blive bevidst om, hvor dine grænser går, og hvornår nok er nok, så du kan gøre noget ved det i tide.

Forløbet vil være individuelt, for det handler om dig, din situation og dit behov. Det løber over 7 samtaler, hvoraf den 1. er en stressscreening, og afsluttes med en opfølgningssamtale via telefon, når der er gået ca. 2 måneder efter 7. samtale for at hjælpe dig til at fastholde det tillærte.

Pakkeforløb:
1 stress-screening (= 1. samtale)
6 anti-stresssamtaler
1 telefonisk opfølgning 2 måneder efter sidste samtale
Værktøjer tilpasset dig og dit behov
Anbefalinger til din arbejdsgiver (hvis ønsket)

Pris: Kr. 6.450* (værdi: Kr. 6.950)
* Beløbet er momsfritaget for private klienter. For virksomhedsbetalte forløb tillægges moms.

Fokus på dit overskud – forebyg!

Til dig, der mærker presset stige og vil undgå, at det går for vidt. Du får enkle værktøjer til at ændre din adfærd, så du kan MODSTÅ presset og den lurende stress.
Dette forebyggende forløb er over 5 samtaler, hvoraf den 1. er en stressscreening, og afsluttes med 1 opfølgningssamtale via telefon, når der er gået ca. 2 måneder efter 5. samtale for at hjælpe dig til at fastholde det tillærte.

Igennem samtalerne vil du opnå:

 • forståelse for, hvad dit belastningsniveau er, og hvorfor det er, som det er
 • læring omkring, hvordan du ændrer de uhensigtsmæssige mønstre, der står i vejen for, at du kan være det overskud og overblik
  i hverdagen, som du ønsker
 • en antistress-strategi med de værktøjer, der virker for dig.

Du får redskaber og idéer, som du kan bruge til at blive den version af dig, som du ønsker at være – over for dine kolleger, børn, ægtefælle og venner, men ikke mindst over for dig selv!

Forløbet:
1. samtale er en stressscreening, som varer 90 min.
4 samtaler á 60 minutters varighed
1 telefonisk opfølgning 2 måneder efter sidste samtale

Pris: Kr. 4.750* (værdi: Kr. 5.250)
* Beløbet er momsfritaget for private klienter. For virksomhedsbetalte forløb tillægges moms.

Generelle priser:

Samtaler
Stressscreening (90 min)                 kr. 1.000*
Samtaler derefter (60 min)              kr.    850*

* Beløbene er momsfritaget for private klienter. For virksomhedsbetalte forløb tillægges moms.